Algemeen

Reserveatable.nl doet al het mogelijke om uw privacy te beschermen. Persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

Reserveatable.nl zal uw gegevens alleen doorgeven aan restaurants waar u zich, middels het reserveringssysteem van Reserveatable.nl, een tafel reserveert. Reserveatble gebruikt deze gegevens eenmalig om een herinneringsmail te sturen en/of een enquete t.b.v. het restaurant. Ieder restaurant is zelf verantwoordelijk wat zij verder met de verzamelde gegevens doet. Uw persoonlijke gegevens worden door Reserveatable.nl nooit aan anderen beschikbaar gesteld. De restaurateur beschikt via Reserveatable.nl over de mogelijkheid om u via e-mail of telefonisch te benaderen.

Verzamelen van gegevens
Reserveatable.nl registreert ook bepaalde gegevens over de software waarover u beschikt. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om uw IP-adres, het type browser, het besturingssysteem, de domeinnaam en verwijzende website-adressen.
Deze informatie wordt gebruikt om diensten te kunnen uitvoeren en de kwaliteit ervan op niveau te houden, alsmede voor het verkrijgen van algemene statistische gegevens over het gebruik van Reserveatable.nl. Er wordt door Reserveatable.nl in sommige gevallen ook gebruik gemaakt van cookies.

Als u, uw account wilt laten verwijderen vindt u hier de instructies.

Beveiliging
Reserveatable.nl doet er alles aan om de beveiliging van uw persoonlijke gegevens te waarborgen. Om ervoor te zorgen dat onbevoegden geen toegang tot uw gegevens hebben en deze niet onrechtmatig worden gebruikt of openbaar worden gemaakt, maakt Reserveatable.nl gebruik van verschillende beveiligingstechnieken en -procedures.
Zo worden bijvoorbeeld de door u verstrekte persoonlijke gegevens opgeslagen op servers met beperkte toegang.

Wijzigingen
Reserveatable.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy-verklaring. Controleer daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacybeleid van Reserveatable.nl.

Contactgegevens
Reserveatable.nl stelt uw opmerkingen met betrekking tot deze privacyverklaring op prijs. U kunt contact met ons opnemen via e-mail of via reguliere post (Reserve a table BV, Insingerstraat 17, 3766MA Soest).


Soest, 2 januari 2018