BETAALFUNCTIE


No-show in restaurant is een schadepost die flink kan oplopen. Tafels blijven immers leeg en zijn niet direct door andere gasten bezet. Met de betaalfunctie kunt u de schadepost gaan beheersen. Vooruitbetalen wordt niet altijd positief ervaren, maar op momenten dat u het slim inzet heeft de gast er begrip voor. 

Reserve a Table heeft daarom een flexibele oplossing voor betalen ontwikkeld: in te zetten op momenten waarop u dit wilt. Met een aanbetalingsbedrag dat u zelf bepaalt voor een door u zelf te kiezen (minimale) groepsgrootte.
Voorbeelden: aanbetalen bij het kerstmenu, een voorschot vragen bij een groep van bijvoorbeeld zes personen. Geen aanbetaling op de wat rustige dinsdagavond. 
Hoe werkt het:


Implementatie
Uw restaurant is Reserve a Table is op de betaalfunctie voorbereid. U sluit een contract af met Molly.een Internetsysteem. Dit kan online in 10 minuten. Voor het eerste gebruik wordt het systeem door ons naar uw wensen ingericht en ondersteunen wij u met de koppeling van Reserve a Table aan uw website en aan Molly.

Telefonische helpdesk voor verdere ondersteuning.


NAAR RESTAURATEURINFORMATIE